Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta lämpöä ja siirtää sen sisäyksikön puhallusilman mukana sisälle taloon. Ilmalämpöpumppu on edullisin lämpöpumppu ja hankintahinnaltaan hyvä vaihtoehto puullalämpiävien tulisijojen, takkojen ja uunien rinnalle antamaan peruslämpöä.

llmalämpöpumppua ostaessasi saat samaan kauppaan avaimet käteen -asennuksen:
1. ilmalämpöpumpun tyypin ja -mallin valinnan uuteen tai vanhaan kohteeseen 
2. ilmalämpöpumpun asennuksen 
3. ilmalämpöpumpun käyttöönoton ja opastuksen Ilmalämpöpumppu on edelleen edullisin, helpoin ja varmin ratkaisu suomalaiseen kotiin ja toimistoon. 
4. huollon ja tarkistukset 
Ilmalämpöpumppu kohteeseen kuin kohteeseen oikeilla työkaluilla!     Kylmäalalla toimivat yritykset ja henkilöt tarvitsevat Tukesin hyväksynnän ja pätevyyden https://tukes.fi/asiointi/rekisterit-ja-patevyydet/kylmaalan-rekisterit
Kauttamme asennettuna mm. Daikin, Panasonic, Fujitsu, Toshiba, Samsung ja Mitsubishi ilmalämpöput.

Poistoilmalämpöpumppu

Lämpö kerätään talteen ilmanvaihdon poistoilmasta. Kun talon ilmanvaihtojärjestelmää uusitaan, on poistoilmalämpöpumppu siinä tilanteessa varteen otettava vaihtoehto. Käy myös uusiin kohteisiin varauksin. Poistoilmalämpöpumppu ei sovellu erityisen hyvin kesäasuntoihin, joissa ei ole ympärivuotista käyttöä.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksia merkittävästi. Pumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumppu vaatii rinnalleen varalämmitysjärjestelmän, joka on täydelle lämmitystarpeelle mitoitettu. Varalämmitysjärjestelmää tarvitaan ainoastaan kovimmilla pakkasilla, muutoin IVLP soveltuu lämmitykseen ympärivuotisesti. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kohteeseen kuin kohteeseen. Pumppu voidaan asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai rinnalle. Se sopii hyvin öljylämmityksen tai vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle - uusiin taloihin, sekä saneerauskohteisiin. 
Kartoitamme aina juuri sinun kotiisi sopivimman vaihtoehdon, joka valitaan lämmitettävän rakennuksen koon ja lämmönjakotavan mukaan. Hoidamme järjestelmän suunnittelun, asennuksen ja järjestelmän käyttöönoton niin putki- ja kylmä-, kuin sähköasennustenkin osalta.
Tässä yksi vaihtoehto, Samsung ClimateHub ilma-vesilämpöpumppu.

Maalämpö

Tontilta ilmaista lämpöä lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen! Lämpö saadaan kerättyä pintamaasta, kalliosta tai vesistöstä. 
Kun tarkastellaan takaisinmaksuaikaa, maalämpöä kannattaa harkita lämmitysmuodoksi seuraavissa tapauksissa:
- kokonaisenergian kulutus lähtötilanteessa 30-35000kWh (mieluiten yli 40000kWh)
- maalämpöpumppu liitetään lattialämmitykseen, tai matalalämpöiseen vesiradiaattoriverkkoon (max 50-55C)
- lämmönkeruupiiri voidaan asentaa vaakaputkistona savimaahan, tai lämmönkeruupiirille voidaan tehdä porakaivo kallion ollessa enintään 10 metrin syvyydessä maan pinnasta
Keiteleen PRT-Sähkö Ky (0597355-7)
Yrittäjäntie 2, 72600 Keitele
puh. 010 548 9599
(c)2022, Kaikki oikeudet pidätetään
Vierailijoita: 3046453