LVI-asennus

Teemme kaikki kiinteistön LVI-järjestelmien huolto-, vikakorjaus- ja asennustyöt. Kauttamme asennukset hoituvat niin urakkatyönä kuin tuntiveloitustyönäkin. Oikein mitoitettu ja huollettu LVI-laitteisto säästää energiaa, sekä pidentää laitteistojen käyttöikää. 
Käytämme putkiremonteissa komposiittiputkea, asentamillemme Uponor-järjestelmille saat 2 vuoden asennustakuun ja järjestelmätakuu on 10 vuotta.
Autamme esimerkiksi näissä LVI-töissä:
- käyttövesi- ja viemäriputkistot
- lämmitysjärjestelmät  
- ilmanvaihtojärjestelmät 
- LVI-vikakorjaukset ja asennukset 
- kvv- ja iv-työnjohtajan tehtävät

Kodin ilmanvaihtoon kannattaa aina panostaa. Mitä puhtaampi huoneilma on, sitä viihtyisämpi koti. Palveluistamme saat tietenkin kotitalousvähennyksen

Aurinkolämpö

Aurinkolämmitysjärjestelmät ottavat aurinkoenergiaa suoraan talteen ja siirtävät tämän energian lämpöenergiavaraajaan, josta se voidaan tarvittaessa siirtää käyttökohteisiin.
Lämpövarasto on aurkinkolämpöjärjestelmissä lähes aina tarpeen, koska auringonsäteilyn määrät vaihtelevat paljon, eikä kulutus useinkaan tapahdu samaan aikaan kun aurinko paistaa.
Auringon lämpö siirretään pientalon käyttöveteen, tai lämmitysjärjestelmään aurinkokeräinten avulla. Keräimet jaotellaan taso- ja tyhjiöputkikeräimiin. Sähkölämmitteisessä talossa aurinkokeräimillä voidaan lämmittää talon käyttövesi. Käyttöveden lämmitykseen kannattaa valita tyhjiöputkikeräimet.
Keiteleen PRT-Sähkö Ky (0597355-7)
Yrittäjäntie 2, 72600 Keitele
puh. 010 548 9599
(c)2022, Kaikki oikeudet pidätetään
Vierailijoita: 3051738